Kom til Introdag

Næste gang d. 3. oktober 2020

Tilmeld

Kom ud og se bofællesskabet

Vi holder Introdag mindst to lørdage om året. Introdagen er en mulighed for dig at se hvad et moderne bofællesskab har at tilbyde. I behøver ikke at have tanker om at flytte i bofælleskab, men I er måske bare nysgerrige.

Vi vil gerne vise jer Toustrup Mark og fortælle hvorfor vi synes det er dejligt at bo i bofællesskabet Toustrup Mark.

Program for Introdagen

På grund af corona er det ikke sikkert at der vil være mad på Introdagen.

Vi mødes kl. 9.00 og fordeler opgaver. Herefter deltager I i vores arbejdslørdag og hygger jer med alle der bor her. Vi mener det er vigtigt at I får et indtryk af hvem vi er, og at vi kommer til at lære jer at kende. Dette giver det bedste udgangspunkt for at I kan vurdere om bofællesskabstanken er noget for jer. Derfor er det at vi vil have jer til at deltage i arbejdslørdagen. Ikke så meget for at arbejde, men for at kunne stille spørgsmål og få lejlighed til at snakke med et bredt udvalg af os der bor i bofællesskabet Toustrup Mark. Når klokken er 13.00 er der frokostpause, husk at medbringe egen mad da der ikke er fællesspisning grundet corona.

Efter frokost vil en 2-3 personer fra Hej-gruppen fortælle jer om stedet. Vi vil fortælle om optagelses-proceduren, hvad det koster, regler, vores hverdag og meget mere. Desuden vil vi naturligvis svare på alle de spørgsmål, som I måtte have. Efter informationsmødet tager vi en rundvisning, hvor I kommer rundt og ser alle vores arealer, ude og inde.

Ved 16-tiden slutter arbejdslørdagen med eftermiddagskaffe.

Tilmelding

Udfyld formularen for at tilmelde dig Introdag d. 3. oktober 2020: