Bliv beboer

Først skal du deltage på en Introdag

Kom til Introdag

Sådan bliver du optaget i fællesskabet

Før du kan blive optaget skal du deltage i en Introdag. Her fortæller vi om stedet og du får en rundvisning på Toustrup Mark. Dagen vil give dig mulighed for at møde Toustrupperne, få en fornemmelse af stedet, viden om at bo i bofællesskab og hvad vi kan forventer af hinanden. Derefter er du velkommen at komme til en eller flere arbejdslørdage, og til en aftensmad på en hverdag, så vi kan se hinanden an.  Når du er sikker på at du gerne vil bo sammen med os, sender du en ansøgning om dig og din familie, hvad I har lavet tidligere, hvad I interesserer jer for og hvad du kan bidrage med til fællesskabet.

Ingen venteliste

Da vi ikke har en venteliste og vi har mange ansøgere, er de fleste med i opløbet om mere end en bolig. Så giv ikke op hvis det ikke lykkes første gang, men kom derimod ud og besøg os nogle flere gange. Det øger chancen, næste gang den kommer.
Hvis du er interesseret i at flytte ind på Toustrup Mark, er det en god ide at blive skrevet op til vores nyhedsbrev. Så sender vi en mail til dig når vi  har en ledig bolig.

Det kan tage tid at få en bolig

Sådan en proces kan godt tage et stykke tid, så hvis du er i akut bolignød, så er Toustrup Mark nok ikke den bedste løsning for dig. Men hvis du der imod trænger til at være tættere på dine medmennesker, børn som voksne, kunne finde tid i hverdagen til at hjælpe dine medmennesker, kunne supplere og lære af dine bofæller og ikke mindst at få del i de muligheder et bofællesskab og sted som Toustrup Mark tilbyder, så er Toustrup Mark stedet for dig.

Kom på besøg

Vi vil meget gerne have besøg og forslår at du kontakter HEJgruppen om at kigge forbi eller tilmelder dig næste Introdag. Den starter kl. 9.00 med morgenmad og slutter kl. 16. Så kan du få dig et godt indtryk af stedet.

Kom til Introdag