Mød HEJgruppen

De første du møder på Toustrup Mark

Om HEJgruppen

Hvis du har et spørgsmål, du ikke har fundet et svar på her på hjemmesiden, gerne vil besøge os eller noget helt andet, så må du meget gerne kontakte HEJgruppen. Du kan sende en mail til HEJgruppen nederst på denne side.

HEJgruppen står for at afholde 2 faste Introdage om året, samt ekstra Introdage i forbindelse med, at der bliver en bolig ledig. Når der bliver en bolig ledig, sendes der besked på e-mail til alle, som har tilvalgt det i Nyhedsbrevet. Der vil så være 3-4 måneder frem til indflytningsdatoen. Det er vores erfaring, at det er godt for potentielle ansøgere at komme ud og kigge, også selvom der ikke er nogen bolig ledig. Det giver en mere velovervejet beslutning når tiden så kommer. HEJgruppen er netop dannet for at det skal være enkelt og uformelt at tage kontakt. Du kan lave en aftale med en af os om at kigge forbi.

Kari

Kari er den der tager telefonen, hun arrangerer Introdage og laver rundvisning.  Kari er født i 1944, og har boet her næsten fra starten, sammen med sin mand Johs. Fang hende på tlf. 22518640.

Louisa

Louisa er den der svarer dig på HEJgruppe-mailen. Hun er født i 1965, og har boet her siden 2012.

Andreas

Andreas er den der redigerer vores hjemmeside.

Johs

Johs vil gerne vise jer rundt på stedet. Han er født 1937, har boet her lige så længe som sin kone Kari. Det var oprindelig Johs der fandt en annonce i Jyllandsposten, at Toustrup Mark var til salg, tilbage i 1971. Ring til ham på hans fastnet tlf. 86968361

Anna

Anna viser gerne rundt. Hun er født 1970, og har boet her siden 2001. Ring til hende på tlf. 23264246