Flere store fester hvert år

Live musik, god mad, børnebar og godt selskab

De bedste fester i Danmark

Når vi holder fest samles både nuværende og tidligere Toustrup Marker, sammen med vores venner til måske Danmarks bedste fester. Til de fleste fester er der live musik med bands fra Toustrup Mark og gæste bands. Til de fleste fester har børnene deres egen børnebar, hvor de sælger sodavand og slik. Til alle fester danser vi alle sammen til Toustrup Mark sangen “Nu skal vi alle sammen danse”. Den er skrevet af Leif Falk da han boede på Toustrup Mark.

Pinsereggae

Pinsereggae er vores afslappede fest, med grill mad på terrassen. Festen holdes hvert på på pinsesøndag, lig efter Store Legedag. Om aftenen spiller gamle og nuværende Toustrup Markere koncert med masser af reggae.

Fødselsdagsfesten

I oktober fejrer Toustrup Mark fødselsdag. Festerne svinger meget i størrelse fra 100 mennesker de små år og op til 400 ved jubilæer. Der er som regel live musik langt ud på natten.

Nytårsaften

Nytårsaften er årets store fest. 3 retters menu, champagne og kæmpe Toustrup Mark fyrværkeri show. Ofte er vi over 100 mennesker samlet for at springe ind i det nye år.

Andre fester

Hvert år er der flere private fester på Toustrup Mark, hvor vi samles. Nogle gange med spisning og andre gange til dans og musik senere på aftenen.